vineri, 1 februarie 2013

ROJAM 2011

RoJAM 2011 reprezinta cea mai mare actiune de pana acum a cercetasilor din Romania – o provocare administrativa, logistica, de comunicare si de programe, fara egal in istoria recenta a organizatiei. In acelasi timp, RoJAM 2011  reprezenta cel mai semnificativ eveniment national din Sud-Estul Europei, din ultimul deceniu, prin amploare si continut. Cercetasi din toate colturile tarii si din Europa s-au intalnit la Saliste, in campul organizat in apropierea Sibiului, pentru a trai impreuna frumoasa AVENTURA a tineretii, spiritului constructiv si a bucuriei de a fi impreuna pentru a crea o lume mai buna. 
 Centrul Local Braila a participat cu 36 de cercetasi dintre care 4 lideri, 16 exploratori si 16 temerari. Patrula de exploratori Pelasgos a iesit pe locul 9 din 109 patrule la Olimpiada.


"Fa urmatorul pas!" este mesajul pe care cercetasii romani il lanseaza acum ca pe o provocare pozitiva de a duce spiritul Jamboreei Nationale catre o miscare cercetaseasca puternica, unita, deschisa si, mai ales, pregatita sa primeasca prieteni noi, pentru a trai aventuri extraordinare odata cu celebrarea a 100 de ani de cercetasie in Romania, in 2013.





Iata amintirile noastre...













































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu